Subota, 15. lipnja 2024.

Vratarka Antonia Tucaković ostaje vjerna Podravki Vegeti

Tonka je u Koprivnicu stigla s 14 godina te je prošla kroz sve mlađe Podravkine selekcije, igrala drugu ligu te se u sezoni 2009./2010. priključila prvotimkama s kojima je do danas osvojila deset prvenstvenih naslova i osam u Kupu

- Oglas -

Vratarka Podravka Vegete i dugogodišnja članica Podravke Vegete Antonia Tucaković potpisala je novi ugovor na još dvije godine, objavio je koprivnički klub.

– Sretna sam što sam tu i zahvalna sam na povjerenju koje mi je ukazala uprava kluba. Zadovoljna sam sa svojom minutažom, a posebno u Ligi prvakinja jer se radi o velikom natjecanju i prije svega izazovu koji ne zavrijedi svatko tako da je to velika čast i privilegija. Cilj nam je osvojiti Kup i prvenstvo i naravno davati svoj maksimum u svakoj utakmici, svakom novom domaćem izazovu, a i narednim europskim izazovima u novoj sezoni. Pripremamo se za ono što dolazi, a lopta je okrugla i moramo vjerovati u sebe – rekla je Antonia.

Dodala je kako nakon završetka igračke karijere ima želju ostati raditi u sportu. Tonka je u Koprivnicu stigla s 14 godina te je prošla kroz sve mlađe Podravkine selekcije, igrala drugu ligu te se u sezoni 2009./2010. priključila prvotimkama s kojima je do danas osvojila deset prvenstvenih naslova i osam u Kupu.

- Oglas -
Selena Milošević i Antonia Tucaković
Selena Milošević i Antonia Tucaković // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Pola sezone bila je na posudbi u Đurđevcu i jednu sezonu u Zelini. U bogatoj je vratarskoj karijeri nastupala i za žensku seniorsku reprezentaciju kao i sve mlađe reprezentativne selekcije. Iza nje je i velik broj europskih utakmica kako u Ligi prvakinja tako i u nekadašnjem formatu EHF-kupa stoga se radi o iskusnoj vratarki koja uvijek i u svakom trenutku daje svoj maksimum uz veliku predanost radu i treninzima. U ovoj sezoni imala je prilično veliku minutažu u hrvatskoj ligi, ali i europskim utakmicama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti