Četvrtak, 18. travnja 2024.

Vratarska legenda Hrvoje Pepelko svojim znanjem i iskustvom odlučio pojačati Tehničar iz Cvetkovca

Njegov dolazak u naš stručni stožer obećava da će svi naši vratari napredovati, bez obzira na njihovu trenutačnu razinu, kažu u cvetkovečkom klubu

- Oglas -

Hrvoje Pepelko novi je član stručnog stožera Tehničara iz Cvetkovca, trenutačnog lidera u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Radi se o legendi nogometnih travnjaka, golmanu za kojeg znaju i mladi i stari. Jedan je od najboljih i najpoznatijih nogometnih vratara s ovih prostora, a branio je, među ostalim, za molvarsku Mladost, đurđevački Graničar, Ferdinandovac, Križevce, Mladost iz Malog Otoka, Bratstvo Kunovec, Jadran-Galeb Koledinec, Kalinovac, legradski Graničar, kao i za cvetkovečki Tehničar. Zanimljivo, s 46 godina još uvijek je aktivan na vratima županijskog drugoligaša GOŠK-a iz Gotalova.

Vratari Tehničara iz Cvetkovca s novim trenerom Hrvojem Pepelkom
Vratari Tehničara iz Cvetkovca s novim trenerom Hrvojem Pepelkom // Foto: NK Tehničar Cvetkovec

“Njegov dolazak predstavlja značajan korak naprijed za našu ekipu, obećavajuću transformaciju na svim razinama, od naših najmlađih pa sve do seniora. Pepelko nije samo još jedan trener koji dolazi s impresivnim rezultatima. Njegovo znanje i iskustvo ne samo da su neupitni, već predstavljaju svojevrsnu prekretnicu u našem pristupu treniranju. Sa širokim iskustvom rada s različitim dobima i razinama igrača, on je idealan kandidat za vođenje našeg stručnog stožera ka novim visinama.

- Oglas -
Popularni Pepe osvojio je niz trofeja
Popularni Pepe osvojio je niz trofeja // Foto: Robert Rodman

Njegov dolazak u naš stručni stožer obećava da će svi naši vratari napredovati, bez obzira na njihovu trenutačnu razinu.

Uzbuđeni smo zbog onoga što budućnost donosi pod vodstvom Pepelka. Njegova stručnost, strast i predanost svakako će biti poticaj za postizanje naših sportskih ciljeva i oblikovanje budućih generacija sportskih lidera”, istaknuo je na svojoj službenoj Facebook stranici Tehničar iz Cvetkovca.

Tehničar iz Cvetkovca dobio veliko pojačanje, golgeter Goran Dlesk stiže na Stari breg

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti