Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Vrtićarci, gimnazijalci i umirovljenici družili se uz zabavne aktivnosti na otvorenom

Tijekom zabavnog i aktivnog susreta vrtićarci su upoznali učenike škole Colegio Montessori Salamanca, učenike Gimnazije 'Fran Galović' i umirovljenike

- Oglas -

Djeca iz koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica u utorak su sudjelovala u međugeneracijskom susretu u Gimnaziji ‘Fran Galović’ u Koprivnici.

Druženje je održano u sklopu gimnazijskog projekta “Legacy and Innovation: Generational Bridges in the Erasmus Experience”.

Tijekom zabavnog i aktivnog susreta vrtićarci su upoznali učenike škole Colegio Montessori Salamanca, učenike Gimnazije ‘Fran Galović’ i umirovljenike s kojima su sudjelovali u zabavnim aktivnostima na otvorenom.

- Oglas -

”Poziv smo rado prihvatili jer je u skladu s našim Erasmus ciljevima projekta „Budi zdrav“ kao i strateškim planom međugeneracijske suradnje. Zabavne igre nošenje jajeta na žlici, „Pucaj-pucaj“ (igra loptom), bacanje koluta na postolje i zajednička igra Hokoš- bokoš zajedno s učenicima iz Španjolske i koprivničkim gimnazijalcima učinili su naš dan zabavnim i aktivnim. Vrtićevci su se iskazali u navijanju tokom natjecanja u skakanju u vrećama gimnazijalaca te su naučili dvije španjolske riječi rojo (roho) – crveni, azul (plavi), kada su bodrili plavi odnosno crveni tim”, poručili su iz Dječjeg vrtića Tratinčica.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti