Srijeda, 19. lipnja 2024.

ZA LJUBITELJE BICIKLIRANJA Pred nama je još jedna Virovska biciklijada

Kotizacija se kao i do sada neće naplaćivati, ali će se ove godine kod prijave sakupljati donacije za Udrugu roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ Đurđevac

- Oglas -

Pred nama je 5. Virovska biciklijada, a ovogodišnje, kao i svako iduće izdanje iste nosit će naziv Memorijal Ivana Levačića (1931. – 2023.), najboljeg hrvatskog biciklista rodom iz Virja.

Biciklijada će se održati u subotu, 22. lipnja, a okupljanje počinje od 9.30 sati ispred zgrade Općine u Ulici Đure Sudete. Svaki sudionik će kod prijave dobiti već prepoznatljivu majicu s logom biciklijade, a u 10 sati se sjeda na bicikle i kreće vožnja.

Put vodi kroz Virje, Molve, Gabajevu Gredu, Hlebine, Delove i Novigrad Podravski. Odmor će biti na izletištu ‘Grofova hiža’ kod Gabajeve Grede, dok će završna postaja biti na streljani Lovačke udruge Virje gdje će lovci pripremiti gulaš za sve sudionike.

- Oglas -

“Tijekom trajanja biciklijade osigurani su voda i sokovi. Ruta ima 32 kilometra, tempo je lagan i prilagođen svim dobnim skupinama”, poručili su organizatori.

Humanitarni karakter biciklijade

Kotizacija se kao i do sada neće naplaćivati, ali će se ove godine kod prijave sakupljati donacije za Udrugu roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ Đurđevac.

“Odvojite koliko možete, a Udruga će novac iskoristiti na najbolji mogući način s ciljem poboljšanja uvjeta za svoje štićenike. Pozovite prijatelje, susjede, rodbinu i vidimo se u što većem broju”, poručuju su organizatori.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti