Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

ZA PRSTE POLIZATI Na jezeru Šoderica otvorena palačinkarnica, slatki mamac za posjetitelje

Znali smo da nedostaje taj segment ugostiteljske ponude na Šoderici i vjerujem da će posjetitelji prepoznati kvalitetne proizvode koje nudimo. Hvala svima koji su nam pomogli u realizaciji, sretni smo što smo ideju uspjeli pretvoriti u stvarnost, kazala je vlasnica Ksenija Knez

Preporučujemo

U suradnji županijske Obrtničke komore i Turističke zajednice u utorak je na jezeru Šoderici i službeno otvoren novi ugostiteljski objekt brze prehrane vlasnice Ksenije Knez iz Koprivnice.

Ovu poduzetničku priču, koja će obogatiti ponudu na podravskom moru, podržala je i Koprivničko-križevačka županija ispred koje su na otvorenju prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Novi ugostiteljski objekt smješten je nedaleko kampa, radit će svaki dan, a posjetiteljima će nuditi palačinke, vafle i piće te proizvode s vlastitog OPG-a – rakije, likere i med.

Vlasnica Ksenija Knez kazala je kako je širenje poslovanja bila zamisao o kojoj je obitelj razmišljala godinama te kako je zadovoljna što se ideja u konačnici i realizirala.

“Znali smo da nedostaje taj segment ugostiteljske ponude na Šoderici i vjerujem da će posjetitelji prepoznati kvalitetne proizvode koje nudimo. Hvala svima koji su nam pomogli u realizaciji, sretni smo što smo ideju uspjeli pretvoriti u stvarnost”, kazala je Ksenija Knez.

Načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić dodao je kako je proširenje ugostiteljske ponude prilika da Šoderica dobije još više posjetitelja.

“U doba korone se rijetko tko odlučuje na nove inicijative, no ovo je sigurno dobar potez. Želim vam uspjeh u radu, tu smo za svaku pomoć”, kazao je načelnik Sabolić.

Prisutnima se obratio i župan Darko Koren koji je uz čestitke istaknuo da i ovakvi “mali događaji” imaju velik značaj, posebice za one koji su u poduzetništvu.

“Svaki poduzetnički korak je jako vrijedan, bez obzira na red veličine. Uvjeren sam kako će ovaj ugostiteljski objekt i ponuda sigurno dobro proći kod posjetitelja Šoderice. Županija i županijska Turistička zajednica nastoji zajedno s načelnikom Legrada oživjeti prostor Šoderice koja je u prošlosti predstavljala posebnost. Želimo to vrijeme ponovno vratiti i svaki ovakav sadržaj tome doprinosi. Čestitamo na odlučnosti i ustrajnosti, siguran sam da će se sve to skupa vratiti. Čestitam i želim vam uspjeh u radu te da se ispune sva vaša očekivanja”, poručio je na kraju župan Koren, prenose službene internetske stranice županijske uprave.

Nakon prigodnih riječi, uzvanici su degustirali proizvode koji će biti u svakodnevnoj ponudi.

Otvorenju ovog objekta prisustvovali su i ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić, pomoćnica direktora županijske Turističke Zajednice Kristina Sočev, voditelj HZZ-a Ispostava Koprivnica Velimir Strbad, tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać te predstavnici TZ-a područja Središnja Podravina i TZ-a grada Koprivnice.

Mala svečanost otvorenja palačinkarnice na Šoderici
Mala svečanost otvorenja palačinkarnice na Šoderici // Foto: Drava.info

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti