Nedjelja, 1. listopada 2023.

Zagorec ponovno preuzeo vodeće mjesto u Trećoj ŽNL, Šantek donio pobjedu Bušpanu

Vodeće mjesto ispustio je Mičetinac odigravši samo 1:1 protiv Bilogore. Zagorec sada ima 40 bodova nakon 16 odigranih utakmica, a Mičetinac je na bod manje

- Advertisement -

U koprivničko-đurđevačkoj skupini Treće ŽNL došlo je do promjene na vrhu ljestvicu.

Prvo mjesto ponovno je preuzeo Zagorec koji je s 2:1 pobijedio Jedinstvo iz Pustakovca. Utakmicu su obilježila tri crvena kartona za goste. U posljednjih pola sata igre prije vremena igru su napustili Budin (60′), Vidović (77′) i Šestak (90+1′).

Jedinstvo je povelo u 35. minuti preko Kosa, a Zagorec je izjednačio s 11 metara u 81. minuti. Strijelac je bio Šimota. Pobjedu domaćinu donio je u 89. minuti Kučina.

- Advertisement -

“U dinamičnoj, borbenoj i nervoznoj utakmici domaća momčad sretno pobjeđuje. Disciplinske mjere izrečene opravdano”, ocijenio je suđenje Juriše delegat utakmice Šimčić u zapisniku.

Vodeće mjesto ispustio je Mičetinac odigravši samo 1:1 protiv Bilogore. Zagorec sada ima 40 bodova nakon 16 odigranih utakmica, a Mičetinac je na bod manje.

Rasinja je u Cvetkovcu odigrala 1:1 protiv Rudara iz Botinovca.

Hattrickom Nikole Šanteka Bušpan iz Kozarevca nastavio je s uspješnim rezultatom i na gostovanju u Subotici Podravskoj. Iako je domaćin poveo, gosti su uspjeli preokrenuti i odnijeti kući sva tri boda.

Udarnik je u Zablatju s 1:0 pobijedio Jadran Galeb iz Koledinca, dok je Graničar u Novom Virju s uvjerljivih 4:0 slavio protiv Drave iz Selnice Podravske.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti