Petak, 9. prosinca 2022.

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika sudjelovala na socio-ekološkom forumu u Skoplju

Riječ je o prvom forumu na visokoj razini na zapadnom Balkanu koji ujedinjuje regionalne donositelje političkih odluka, think-tankove, nevladine organizacije, mlade vođe i novinare kako bi raspravljali o putu prema ugljično neutralnom Balkanu te čistoj i zelenoj budućnosti za sve

Preporučujemo

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sudjelovala je na Drugom socio-ekološkom forumu u Skoplju kojeg su organizirali Friedrich-Ebert-Stiftung, Međunarodni centar Olof Palme i Institut za socijalnu demokraciju Progres.

Riječ je o prvom forumu na visokoj razini na zapadnom Balkanu koji ujedinjuje regionalne donositelje političkih odluka, think-tankove, nevladine organizacije, mlade vođe i novinare kako bi raspravljali o putu prema ugljično neutralnom Balkanu te čistoj i zelenoj budućnosti za sve.

Uz zamjenicu Ostriž, koja je bila aktivni sudionik panela o tehničkim rješenjima za omogućavanje promjena na lokalnoj razini, Hrvatsku su predstavljali i gradonačelnik Makarske Zoran Paunović te zamjenik gradonačelnik Varaždina Miroslav Marković.

Moguća rješenja u svojim zajednicama u raspravi su prezentirali i predstavnici iz Kosova, Albanije, Bugarske, Švedske te domaćina Sjeverne Makedonije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti