Nedjelja, 1. listopada 2023.

Zaražen još jedan štićenik Doma za starije u Koprivnici, prebačen je u zagrebačku bolnicu Dubrava

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada su ukupno zabilježena 33 slučaja oboljenja uzrokovanih koronavirusom te osam izlječenja

- Advertisement -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u utorak javnost kako je nakon pristiglih rezultata testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus potvrđen još jedan pozitivan slučaj COVID-19 infekcije.

Riječ je o štićeniku Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica koji je nakon hospitalizacije u Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja te uz potporu mehaničke ventilacije prebačen u primarni respiratorno-intenzivistički centar Kliničke bolnice Dubrava gdje će se nastaviti liječenje.

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada su ukupno zabilježena 33 slučaja oboljenja uzrokovanih koronavirusom te osam izlječenja.

- Advertisement -

“Sve aktivnosti u županijskim zdravstvenim ustanovama obavljaju se redovno i bez poteškoća te u skladu s protokolima i uputama vezanim za sprječavanje širenja bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom. Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom apelira na građane da se, unatoč liberalizaciji mjera kretanja, pridržavaju svih propisanih općih mjera i uputa zaštite te da uz odgovorno ponašanje održavaju socijalnu distancu i brinu o higijeni kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom i dalje bila pod nadzorom”, priopćili su iz županijskog Stožera.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti