Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Zasjedao križevački Savjet mladih

Članovi su raspravljali o provedenim aktivnostima iz Akcijskog plana za mlade te aktivnostima Savjeta u 2021., posljednjoj godini mandata trenutnog saziva

Preporučujemo

Savjet mladih Grada Križevaca održao je hibridnu sjednicu u maloj vijećnici Grada Križevaca, izvijestio je Ured gradonačelnika.

Članovi su sjednicu započeli imenovanjem predstavnika Savjeta mladih u Radnu skupinu za projekt „Europe Goes Local“. Naime, Grad Križevci jedan je od 16 gradova u Hrvatskoj izabranih za uključivanje u najveći europski projekt u području rada s mladima „Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level“ od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Kroz ovaj projekt u nadolazećem razdoblju značajno će se poboljšati rad s mladima.

Članovi su raspravljali o provedenim aktivnostima iz Akcijskog plana za mlade te aktivnostima Savjeta u 2021., posljednjoj godini mandata trenutnog saziva.

Također, jednoglasno su donijeli prijedlog Akcijskog plana za provedbu Gradskog programa za mlade Grada Križevaca za 2022. godinu i prijedlog Odluke o produljenju trajanja Gradskog programa za mlade Grada Križevaca, o čijem će se donošenju raspravljati na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca.

Sjednici Savjeta mladih prisustvovali su predsjednik Antonio Sirovec te članovi Irma Vargić, Domagoj Bunta i Marko Martinčević, a uvodno ih je pozdravio Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam.

- Advertisement -

Najnovije objave