Nedjelja, 25. veljače 2024.

Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije nagrada za promicanje zdravih životnih navika

Glavni cilj ovih nagrada je odati priznanje onima koji šire poruku Europskog tjedna sporta #BeActive i koji su se u protekloj godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Republici Hrvatskoj

- Oglas -

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije dobitnik je nagrade #BeCroactive osvojene na natječaju Ministarstva turizma i sporta, u kategoriji Radno mjesto.

Na svečanosti u Osijeku nagradu su primile ravnateljica ustanove prim. Marina Payerl Pal, dr. med., te Diana Uvodić Đurić, dr. med., i Renata Kutnjak Kiš, dr. med.

Glavni cilj ovih nagrada je odati priznanje onima koji šire poruku Europskog tjedna sporta #BeActive i koji su se u protekloj godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Republici Hrvatskoj, što djelatnici Zavoda zasigurno jesu.

- Oglas -

Neumornim osmišljavanjem i provođenjem programa kojima promiču redovito kretanje kao osnovni preduvjet zdravlja, stručni tim Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije pomogao je brojnim građanima te je njihov rad prepoznat i na nacionalnoj razini.

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije s ciljem osvještavanja građana o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću, a u Međimurju je snažno zaživjela upravo zahvaljujući ZZJZ-u.

*Ovaj sadržaj donosimo u suradnji s Međimurskom županijom

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti