Nedjelja, 25. veljače 2024.

Završena je uspješna jesenska polusezona Škole nogometa Grada Koprivnice

Odlične rezultate ostvarila je momčad U13 trenera Aleksandra Korenike koja se natječe na županijskoj razini. U 10 utakmica dečki su ostvarili isto toliko pobjeda uz razliku pogodaka 87:5

- Oglas -

Završena je jesenska polusezona u natjecanjima u kojima sudjeluju momčadi Škole nogometa Grada Koprivnice, zajedničkog projekta nogometnih klubova Koprivnica, Močile, Miklinovec, Starigrad i Omladinac Herešin.

Momčad U17 pod vodstvom trenera Nenada Oštrkape završila je polusezonu na odličnom trećem mjestu Druge lige na razini regije s 23 osvojena boda, tek četiri manje od prvoplasiranog sastava.

Na županijskoj razini natječu se dvije ekipe u uzrastu U17. Ekipa trenera Dejana Lončareka trenurno je peta, a ekipa trenera Marka Blažekovića zauzima osmo mjesto.

- Oglas -

U15 momčad pod vodstvom trenera Stjepana Korenike nalazi se na 11. mjestu Prve lige na razini regije, a odličan rezultat ostvarila je i u Kupu regije. Stigla je do polufinala u kojem je bolja bila Mladost iz Ždralova.

Momčad U15 na razini županije vodi trener Leon Bogatirov te je trenutno na sedmom mjestu.

Mlade ekipe Škole nogometa Grada Koprivnice // Foto: sngk.hr

Odlične rezultate ostvarila je momčad U13 trenera Aleksandra Korenike koja se natječe na županijskoj razini. U 10 utakmica dečki su ostvarili isto toliko pobjeda uz razliku pogodaka 87:5.

Ekipa trenera Dražena Ledinskog u istoj ligi trenutno je osma na ljestvici.

Ostali mlađi uzrasti ŠNGK sudjeluju u županijskim ligama u kojima su tablice informativnog karaktera jer je najvažnije da se djeca bave sportom i uživaju u igri, dok su rezultati u drugom planu.

- Oglas -

S uzrastom U11 rade treneri Stanko Kokša, Lovro Šarlija i Antonio Međurečan, s U9 ekipama rade Silvio Prvčić i Marko Matijašec, dok brigu o razvoju naših najmlađih uzrasta imaju treneri Zoran Vlah i Karlo Šepec. Trener vratara je Jasmin Ramaj.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti