Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Završili radovi na vodocrpilištu Ivanščak u Koprivnici vrijedni 4,5 milijuna kuna

Novi zdenci, nakon hidrogeoloških istražnih radova izbušeni su do dubine od 40 metara te opremljeni najmodernijom elektro-strojarskom opremom

- Oglas -

Završeni su radovi na izgradnji i opremanju novih zdenaca na vodocrpilištu Ivanščak u Koprivnici vrijednosti 4,5 milijuna kuna s PDV-om.

Novi zdenci oznaka B-1A i B-2A, nakon hidrogeoloških istražnih radova izbušeni su do dubine od 40 metara te opremljeni najmodernijom elektro-strojarskom opremom u nadzemnim objektima.

– Tijekom jučerašnjeg dana, nove zdence koji su zamijenili postojeće još iz 1974. godine, obišli su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić i predsjednik Uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras – istaknuli su iz koprivničke gradske uprave.

- Oglas -

Realizacija ove investicije od iznimnog je značaja za Koprivničke vode jer će se novim bunarima osigurati dovoljni kapaciteti pitke vode visoke kvalitete i stabilnost opskrbe pitkom vodom za uslužno područje Koprivničkih voda za narednih nekoliko desetljeća.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti