Petak, 12. travnja 2024.

Počeli radovi na dječjem igralištu u Novigradu Podravskom

S nadzornim inženjerom i izvođačem radova dogovoreno je da se stare sprave do daljnjega ne uklanjaju kako bi igralište bilo što bogatije

- Oglas -

Načelnik općine Novigrad Podravski, Zdravko Brljek na svom Facebook profilu izvijestio je kako su počeli radovi na gradnji dječjeg igrališta u parku Pod lipama.

Nakon provedenog postupka jednostavne javne nabave, od dvije pristigle ponude, jedna u iznosu od 183.667 kuna (s PDV-om) i druga u iznosu 227.667 kuna (s PDV-om), izabrana je jeftinija ponuda. Ugovorena je i usluga stručnog i obračunskog nadzora za iznos 3.750 kuna (s PDV-om).

– Prema propisu prijavio sam početak građenja nadležnom županijskom uredu, te smo nakon 10-tak dana uveli izvođača u posao. Radovi su ovaj tjedan krenuli, prvo iskop, temeljenje i sabijanje podloge za nova igrala i antistres podlogu – napisao je Zdravko Brljek.

- Oglas -

S nadzornim inženjerom i izvođačem radova dogovoreno je da se stare sprave do daljnjega ne uklanjaju kako bi igralište bilo što bogatije i da ga može koristiti što veći broj djece istovremeno.

U planu je stare sprave tijekom radova obnoviti i popraviti.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti