Petak, 27. svibnja 2022.

Zbog koronavirusa odgađa se manifestacija Podravski motivi

Manifestacija Podravski motivi okuplja raznolik broj posjetitelja, izlagača i ostalih sudionika te smatramo kako je još uvijek neizvjesno u kojem smjeru će se epidemija kretati te organizacija tako velike manifestacija predstavlja rizik, kako za posjetitelje, tako i za izlagače i ostale sudionike, istaknuli su iz koprivničke Turističke zajednice

Preporučujemo

Turistička zajednica grada Koprivnice izvijestila je javnost kako se zbog trenutne situacije s epidemijom virusa COVID-19 manifestacija Podravski motivi neće održati u planiranom terminu, od 5. do 7. lipnja.

Postoji mogućnost odgode ovogodišnjeg izdanja Podravskih motiva tijekom ljetnih mjeseci ili rane jeseni, naravno, ako će epidemiološka situacija to dopustiti.

“Manifestacija Podravski motivi okuplja raznolik broj posjetitelja, izlagača i ostalih sudionika te smatramo kako je još uvijek neizvjesno u kojem smjeru će se epidemija kretati te organizacija tako velike manifestacija predstavlja rizik, kako za posjetitelje, tako i za izlagače i ostale sudionike”, istaknuli su iz koprivničke Turističke zajednice.

- Advertisement -

Najnovije objave