Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Zbog proslave Dana koprivničkih branitelja u petak će biti posebna regulacija prometa u gradu

Povodom proslave 31. obljetnice preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dana koprivničkih branitelja u petak, 30. rujna, održat će se svečani mimohod

Preporučujemo

Povodom proslave 31. obljetnice preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dana koprivničkih branitelja u petak, 30. rujna, održat će se svečani mimohod.

“Na snazi će biti privremena regulacija prometa od 11 do 11.30 sati na dijelu državne ceste u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, Ulici Frana Galovića i Florijanskog trga. Istovremeno će se za promet privremeno zatvoriti Florijanski trg od 11 do 12 sati”, priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

31. obljetnica preuzimanja vojarne u Koprivnici i Dana koprivničkih branitelja

– 9.30 sati – sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje (župna crkva svetog Nikole biskupa)

– 10.30 sati – polaganje vijenaca kod “Križa života” na prostoru bivše vojarne “Ban Krsto Frankopan” i prigodno obraćanje

– 11 sati – svečani mimohod pripadnika ratnih postrojbi Hrvatske vojske, policije i udruga proizašlih iz Domovinskog rata od bivše vojarne do Florijanskog trga (mimohod će se kretati Ulicom Mihovila Pavleka Miškine do semafora, a potom Ulicom Frana Galovića do Florijanskog trga)

– 11.30 sati – polaganje vijenaca kod “Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata” (Florijanski trg)

– 12 sati – svečana akademija (Dom mladih, Hrvatske državnosti 10)

Za sve koji žele sudjelovati u prigodnom programu kod “Križa života” na prostoru bivše vojarne organiziran je autobusni prijevoz. Autobus će po završetku svete mise u župnoj crkvi svetog Nikole biskupa biti kraj sportske dvorane “Branimir” u Školskoj ulici. Polazak je predviđen oko 10 sati.

Planirano vrijeme odlaska do Florijanskog trga, nakon završetka ceremonije, predviđen je oko 11 sati s parkirališta ispred Kampusa, odnosno bivše vojarne.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti