Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

FOTO Pogledajte kako je bilo na općinskom vatrogasnom natjecanju u Pustakovcu

Nakon natjecanja, održana je primopredaja novonabavljene vatrogasne opreme. Oprema vrijedna 30.000 kuna uručena je DVD-u Botinovec, DVD-u Pustakovec, DVD-u Kunovec i DVD-u Koprivnički Ivanec

Preporučujemo

Vatrogasna zajednica Općine Koprivnički Ivanec organizirala je općinsko natjecanje svojih ekipa, a održano je u nedjelju u Pustakovcu, na nogometnom igralištu NK Jedinstva.

Realizacija natjecanja povjerena je članovima DVD-a Pustakovec, koji su natjecanje realizirali besprijekorno. Natjecanje je održano pod visokim pokroviteljstvom Općine Koprivnički Ivanec.

Otvorenju natjecanja nazočili su brojni uzvanici među kojima i predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Koprivnički Ivanec Stjepan Švagelj i načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj.

Natjecatelje je postrojio predsjednik VZO-a Stjepan Švagelj, predavši prijavak općinskom načelniku Zoranu Vrabelju, koji je potom izvršio smotru i pozdravio sve nazočne.

Na natjecanju je sudjelovalo sedam ekipa, uglavnom djece, te dvije ekipe odraslih, a svi natjecatelji su pokazali dobru uvježbanost i brzinu u izvođenju vježbi.

Nakon održanog natjecanja, postrojenim ekipama još jednom je zahvalio na dolasku i uloženom trude te čestitao na polučenim rezultatima načelnik Zoran Vrabelj.

Sve natjecatelje pozdravio je i predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš.

U konkurenciji ženske djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Kunovec. U konkurenciji muške djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Pustakovec, drugo mjesto zauzelo je odjeljenje DVD-a Botinovec, treće mjesto pripalo je odjeljenju DVD-a Kunovec, a četvrto mjesto odjeljenju DVD-a Koprivnički Ivanec.

U konkurenciji muških A ekipa prvo mjesto je osvojilo odjeljenje DVD-a Koprivnički Ivanec, a u konkurenciji muških B ekipa prvo je bilo odjeljenje DVD-a Kunovec.

O regularnosti natjecanja brinuli su vatrogasni suci Nikola Sočev, Danijel Topalović i Dejan Lovrenčić.

Nakon natjecanja, održana je primopredaja novonabavljene vatrogasne opreme, koja će doprinijeti kvalitetnijoj operativnoj spremnosti i učinkovitijem odgovoru vatrogasaca na moguće intervencije. Oprema vrijedna 30.000 kuna uručena je DVD-u Botinovec, DVD-u Pustakovec, DVD-u Kunovec i DVD-u Koprivnički Ivanec.

Financijska sredstva za nabavu opreme dobivena su od Koprivničko-križevačke županije, a transferirana preko Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Tekst i foto: Krešimir Juratović

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti