Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

Ždalski Prekodravac doveo trenera i trojicu novih igrača

Ždalčani su započeli s pripremama za proljetni nastavak sezone, a prvu prijateljsku utakmicu odigrat će u nedjelju, 13. veljače. Na Futfajdu dolazi Lipa iz Hlebina, a početak susreta je u 14.30 sati

Preporučujemo

Nogometni klub Prekodravac iz Ždale zauzeo je četvrto mjesto na kraju jesenskog dijela sezone u Drugoj koprivničko-križevačkoj županijskoj ligi s 24 boda, devet manje od vodeće Mladosti iz Koprivničkih Bregi.

Ždalčani su započeli s pripremama za proljetni nastavak sezone, a prvu prijateljsku utakmicu odigrat će u nedjelju, 13. veljače. Na Futfajdu dolazi Lipa iz Hlebina, a početak susreta je u 14.30 sati.

Novi trener Prekodravca je dugogodišnji igrač i kapetan Dario Kopornić koji se vraća iz koprivničkih Močila, a iz kluba ističu kako će, ako zatreba, uskočiti i kao igrač, odnosno trener-igrač.

Klub iz Ždale je na svojoj Facebook stranici objavio i dolazak trojice novih igrača.

”Iz susjednog Fugaplasta došao nam je Ivan Hajduković, iz novigradske Drave stigao je Adriano Seleš, te Dragan Pudić sa zagrebačkog područja! U rubrici odlasci zasad su Dario Katana (Bratstvo Kunovec) i Ivan Vidović. Do kraja prijelaznog roka mogući su još neki transferi!”, najavili su iz Prekodravca.

- Advertisement -

Najnovije objave