Četvrtak, 20. siječnja 2022.

Zekić uoči Osijeka: Gostujemo kod trenutno najbolje hrvatske momčadi, ali želimo proći dalje

Imamo par problema, ali razmišljamo i o stabilnosti u prvenstvu. Ne smijem riskirati s nekim igračima koji su se tek nedavno vratili. Vidjet ćemo sutra tko će igrati, ali na terenu će igrati najboljih 11 igrača u ovom trenutku koje mogu poslati na teren, najavio je Zekić

Preporučujemo

Slaven Belupo u srijedu igra četvrtfinale Kupa na gostovanju kod Osijeka. Utakmica u Gradskom vrtu počinje u 16 sati.

– Kup je specifičan i vjerujem da će tako biti i sutra. Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali ne mislimo se predati. Kada smo već došli do ove faze natjecanja, želimo napraviti sve i proći dalje. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali borit ćemo se svih 90 ili više minuta. U našoj situaciji, potreban nam je svaki dobar rezultat – rekao je Slavenov trener Zoran Zekić u najavi susreta za službenu stranicu kluba.

Domaćin je na papiru veliki favorit, bilo bi veliko iznenađenje da ga Farmaceuti izbace iz Kupa već u četvrtfinalu.

– Osijek ništa neće kalkulirati. Još od mojeg doba tamo svi su pričali o trofeju kao velikoj želji, ali to su stvari o kojima oni razmišljaju, ja sam fokusiran samo na svoju momčad i zanima me samo izvedba moje momčadi. Želim da se poslije utakmice možemo pogledati u oči jer smo dali i oni i ja sve od sebe.

Sastav je nepoznanica, no izvjesno je da će biti promjena.

– Imamo par problema, ali razmišljamo i o stabilnosti u prvenstvu. Ne smijem riskirati s nekim igračima koji su se tek nedavno vratili. Vidjet ćemo sutra tko će igrati, ali na terenu će igrati najboljih 11 igrača u ovom trenutku koje mogu poslati na teren – najavio je Zekić.

- Advertisement -

Najnovije objave