Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Ženski nogometni klub Koprivnica pohvalio se prvom reprezentativkom u svojoj povijesti

Tina će sudjelovati na razvojnom turniru u organizaciji UEFA-e koji će se između 24. i 30. kolovoza održavati u Ludbregu i Koprivnici

- Advertisement -

Tina Zamljačanec pozvana je u hrvatsku žensku nogometnu reprezentaciju do 15 godina, te je tako postala prva reprezentativka u povijesti Ženskog nogometnog kluba Koprivnica.

”Nevjerojatan je to uspjeh – ravan trofejima – jer smo kao drugoligaški klub predvođeni predsjednicom Nikolinom Notersberg uspjeli izgraditi igračicu koja će nas i Hrvatsku predstavljati u nacionalnom dresu”, ističe ŽNK Koprivnica u objavi na Facebooku.

”Tina, članica kadetske ekipe ŽNK Koprivnice, od samih je nogometnih početaka pokazivala izvanserijski talent. U šest godina, koliko je dio naše obitelji, Zamljačanec je uspješno prolazila različite kategorije škole nogometa kluba. Kroz početne korake i kategoriju limačica vodili su ju Leona Šegrc te Ivica Lukač, danas trener seniorki, čovjek koji je u klubu od prvog dana. U pionirkama je stasala pod Matejom Videc, kapetanicom seniorki i trenericom koja će ju, nakon osvajanja odličja u navedenoj kategoriji, voditi i u kadetkinjama”, stoji u objavi koprivničkoga kluba.

- Advertisement -

Tina će sudjelovati na razvojnom turniru u organizaciji UEFA-e koji će se između 24. i 30. kolovoza održavati u Ludbregu i Koprivnici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti