Srijeda, 22. ožujka 2023.

ŽIVOT NA VAGI Marica Korolija izgubila nevjerojatnih 52,3 kilograma

Iako na kraju nije uspjela biti prva ženska osvajačica glavne nagrade u showu, Marica Korolija iz Novigrada Podravskog je velika pobjednica. Velika...

Preporučujemo

Završila je peta sezona showa “Život na vagi”. Za glavnu nagradu borilo se četvero finalista – Dominik Kračun (23), Matej Petrović (26), Ante Miletić (26) i Marica Korolija (33), a pobjedu je odnio i 170.000 kuna osvojio Matej iz Đurđenovca, koji je i prvi stisnuo tipku u izazovu brzine.

Matej Petrović u show je ušao sa 152 kilograma, a sada mu je vaga pokazala 84,1 kilogram. Skinuo je 67,9 kilograma, odnosno 44,7% tjelesne mase.

Pobjednik Života na vagi Matej Petrović
Pobjednik Života na vagi Matej Petrović // Foto: RTL

Dominik Kračun u show je ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, Dominiku je vaga pokazala da je izgubio čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7% tjelesne mase, a sada ima 94,8 kilograma.

Ante Miletić bio je najteži kandidat pete sezone. U show je ušao sa 200,7 kilograma, a na vaganju u finalu imao je 117,7 kilograma, što znači da je skinuo 83 kilograma i 41,3% tjelesne mase.

Marica Korolija iz Novigrada Podravskog, koja tipku nije ni pokušala stisnuti kako bi dobila prednost od jednog kilograma jer “ne igra igre”, u show je ušla sa 134,1 kilogramom. Na finalnom vaganju imala je 81,8 kilograma.

Marica Korolija zablistala je u predivnoj haljini i ostavila sve bez daha
Marica Korolija zablistala je u predivnoj haljini i ostavila sve bez daha // Foto: RTL

Izgubila je, dakle, nevjerojatnih 52,3 kilograma, a to je 39 posto tjelesne mase. Svaka čast. Iako na kraju nije uspjela biti prva ženska osvajačica glavne nagrade u showu, ona je velika pobjednica. Velika. Vidjelo se to i u finalnoj kada je zablistala u predivnoj haljini i sve ostavila bez daha.

– S nekim ljudima iz obitelji nisam se ni vidjela nakon što sam izašla van. No, nisam pokleknula, stavila sam sebe na prvo mjesto. Bitno mi je da sam ja svoju glavu promijenila i poboljšala zdravlje. Jako sam ponosna na sebe – kazala je emotivna Marica.

I nefinalisti su imali priliku osvojiti “utješnu” nagradu. Najveći postotak tjelesne mase izgubila je i kući odnijela 50.000 kuna Splićanka Zdravka Kapetanović, koja je ispala iz natjecanja netom prije finala.

U show je došla sa 123 kilograma, a sada ima 74,4 kilograma. Skinula je, dakle, 48,6 kilograma što je u postotku 39,5 posto.

Zdravka Kapetanović
Zdravka Kapetanović // Foto: RTL
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti