8.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 8. ožujka 2021.

ŽIVOT NA VAGI Marica Korolija na početku skinula 6 kilograma i otkrila svoju potresnu životnu priču

Prije prvog vaganja, Marica je otvorila dušu trenerici Sanji koja ju je pitala da otkrije kako joj je prošao prvi ciklus u Životu na vagi

Preporučujemo

Marica Korolija iz Novigrada Podravskog, trenerica košarke i nogometa školske i predškolske djece, u RTL-ov show Život na vagi prijavila se jer želi biti dobar primjer djeci s kojom trenira.

Prije prvog vaganja, Marica je otvorila dušu trenerici Sanji koja ju je pitala da malo otkrije kako joj je prošao prvi ciklus u Životu na vagi.

“Super, snalazim se, imala sam prekjučer neke padove i malo sam razmišljala o doma, ali mislim, što će vrijeme više odmicati to će biti lakše”, komentirala je Marica prve dane u Životu na vagi.

Potom ju je Sanja pitala brine li o sebi kao što brine o drugima.

“Zadnjih desetak, dvanaest godina sam prestala malo brinuti o sebi. Ja sam jedva čekala da završim srednju školu i da se maknem od doma. S 19 godina sam otišla sama svojim putem, konobarila sam da platim faks…”, rekla je.

“S očuhom smo odrasli, ja sam dijete iz maminog prvog braka, ja i brat i mama je ono, sve ono negativno što je vidjela u njemu je iskaljivala na nama”, otkrila je Marica.

Sanja ju je upitala je li joj zbog toga teško.

“Dosta mi je teško. Dan danas moja obitelj ne kuži zašto sam ja tu. Oni su naučili da sam ja jaka i da ja to mogu, jer stvarno, sve što imam, sama sam si stvorila, ali to me koštalo, evo, ovog svega što sam danas”, rekla je Marica.

Sanja joj je na to rekla da se treba poštovati zbog onog što je. “Svaka čast!”, dodala je.

Marica je došla u show sa 134,1 kilogram, a nakon prvog ciklusa vaga joj je pokazala 128,1, točnije 6 kilograma manje.

Najnovije objave