Utorak, 18. siječnja 2022.

Zlatko Cico Kranjčar bit će pokopan u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju

Legendarni Cico imao je sjajnu igračku i trenersku karijeru. Najveći utisak ostavio je u zagrebačkom Dinamu, ali i u drugim sredinama postigao je fenomenalne uspjehe

Preporučujemo

Legendarni nogometaš i trener Zlatko Cico Kranjčar napustio nas je u 65. godini života u zagrebačkom KBC-u Merkur nakon kratke i teške bolesti.

Preminuo je u ponedjeljak, a imat će dostojanstven oproštaj, baš kao što je i zaslužio. Njegova obitelj i mnogi prijatelji će se imati priliku oprostiti od njega na komemoraciji koja će biti u petak u 12 sati u hotelu Westin, a poslije toga Cico će biti pokopan u u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju, na mjestu gdje su nedavno pokopani i legendarni dinamovci Slaven Zambata i Krasnodar Rora, ali i rukometni velikan Zlatko Saračević, piše Večernji list.

Legendarni nogometaš i trener, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, od 18. je veljače bio u bolnici zbog problema s jetrom. Najprije u zadarskoj, a nakon deset dana liječenja, zbog pogoršanja stanja, prevezli su ga u Zagreb, no nije se uspio izvući. Na liječenju se zarazio bolničkom bakterijom od koje je, nažalost, u ponedjeljak preminuo.

Legendarni Cico imao je sjajnu igračku i trenersku karijeru. Najveći utisak ostavio je u zagrebačkom Dinamu, ali i u drugim sredinama postigao je fenomenalne uspjehe. Više o njegovoj nogometnoj karijeri pročitajte OVDJE.

Kruno Lovrek: ‘Cico Kranjčar je bio veliki gospodin, trener i čovjek! Bio je gušt igrati kod njega’

- Advertisement -

Najnovije objave