6.9 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Općina Koprivnički Ivanec poziva maturante da se upišu u aplikaciju e-Pripreme za državnu maturu

Aplikacija nudi odlične mogućnosti priprema za državnu maturu simuliranjem stvarne mature, a nudi pristup i obveznim i izbornim predmetima

Preporučujemo

Pozivaju se svi maturanti s prebivalištem na području općine Koprivnički Ivanec da se prijave u Općini kako bi dobili svoje korisničko ime i lozinku koje će moći koristiti prilikom prijave u aplikaciju e-Pripreme za državnu maturu.

Aplikacija nudi odlične mogućnosti priprema za državnu maturu simuliranjem stvarne mature, a nudi pristup svim predmetima (i obveznim i izbornim) s A i B razine ispita, pristup ispitima s ljetnih i jesenskih rokova, te mogućnost online nastave za maturu i online instrukcija s vrhunskim profesorima.

“Korištenje aplikacije za sve maturante koji se prijave u Općini Koprivnički Ivanec je za iste besplatno, odnosno bit će u potpunosti financirano iz općinskog proračuna”, stoji na službenim stranicama Općine Koprivnički Ivanec.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 20. ožujka, a prijaviti se možete dolaskom u Općinu, putem telefona na broj 048/638-100, unutar radnog vremena jedinstvenog upravnog odjela, ili putem e-maila: opcina@koprivnicki-ivanec.hr.

Najnovije objave