Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Župan Posavec u Međimurskoj županiji povodom tragične nesreće 8. veljače proglasio Dan žalosti

Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je ponedjeljak, 8. veljače, Danom žalosti povodom tragičnog stradanja dvojice muškaraca

Preporučujemo

U četvrtak u popodnevnim satima u Međimurju se dogodila velika tragedija u kojoj su u padu letjelice u jezero Hidroelektrane Čakovec u visini Novog Sela na Dravi poginula dvojica muškarca.

“Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je ponedjeljak, 8. veljače, Danom žalosti povodom tragičnog stradanja dvojice muškaraca”, izvijestili su iz Međimurske županije.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja u svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost na području Međimurske županije svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti, osobito tako da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti