Petak, 9. prosinca 2022.

Župan sa suradnicima obišao radove na đurđevačkom Centru kompetencija

Darko Špoljar, ravnatelj Strukovne škole Đurđevac izjavio je da ovo pokazuje koliku podršku škola ima od osnivača, od županije

Preporučujemo

Župan Darko Koren, dožupan Ratimir Ljubić, pročelnica Ana Mušlek i pročelnik Darko Masnec stigli su Đurđevac kako bi obišli radove na gradnji objekta Centra kompetencija u Đurđevcu. Dočekali su ih ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar, ravnatelj Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Tomislav Ostojić te Krešimir Habijanec, direktor tvrtke Bistra koja izvodi radove.

“Zadovoljni smo viđenim, nedavno smo bili tu i dani brzo prolaze te je vidljiv napredak. Konstrukcijska faza je pri završetku, projekt je vrijedan 8,6 milijuna kuna i sastavni je dio cjelokupnog projekta Centra kompetencija Koprivnica – Đurđevac. Dvije su faze projekta ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, od čega 60 milijuna sufinancira EU, a 10 milijuna osnivač Županija.” – kazao je župan Koren.

Darko Špoljar, ravnatelj Strukovne škole Đurđevac izjavio je da ovo pokazuje koliku podršku škola ima od osnivača, od županije. Nedostaje im trenutno nekoliko učionica, no u dogovoru s izvođačem radova sve uspješno balansiraju kako bi sve prošlo na najbezbolniji mogući način.

Direktor Bistre Krešimir Habijanec otkrio je da će za dva, tri tjedna objekt biti pod krovom. Trenutno na gradilištu radi dvadesetak radnika koji rade na dovršetku 800 kvadrata novih prostora.

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti