Subota, 18. svibnja 2024.

Županijska Udruga slijepih obilježila Majčin dan

Članovima i gostima prigodnim riječima su se obratili i novi predsjednik Udruge Mario Šutalo te tajnica Udruge Maja Koren Golub

- Oglas -

Povodom Majčinog dana koji će se obilježiti u nedjelju 8. svibnja, Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije organizirala je tradicionalni susret članica i članova Udruge u prostorijama Doma mladih u Koprivnici, izvijestila je Služba ureda župana.

Susretu je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je čestitao Udruzi na obilježavanju ovog značajnog datuma važnog za obitelj te poželio mnogo uspjeha na budućim projektima naglasivši kako će Županija i dalje biti oslonac i partner u radu.

Udruga slijepih
Susret članova Udruge slijepih u Domu mladih Koprivnica // Foto: kckzz.hr

Čestitkama se priključila i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž koja je zahvalila udruzi na obilježavanju blagdana koji veže obitelj na okup te poželjela uspjeh u radu i budućim aktivnostima.

- Oglas -

Članovima i gostima prigodnim riječima su se obratili i novi predsjednik Udruge Mario Šutalo te tajnica Udruge Maja Koren Golub koji su istaknuli najvažnije aktivnosti koje će provoditi i zahvalili na dosadašnjoj pomoći predstavnicima Županije i Grada te pozvali da se suradnja nastavi i dalje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti