Petak, 2. lipnja 2023.

Županijski ligaš Rudar iz Glogovca priredio iznenađenje navijačima u povodu 40. obljetnice

U današnje digitalno doba neki hrvatski prvoligaši još uvijek nemaju fan shop, pa ni web shop. No, da se uz malo truda sve može kad se hoće pokazuje nam primjer Rudara iz Glogovca

U današnje digitalno doba neki hrvatski prvoligaši još uvijek nemaju fan shop, pa ni web shop. No, da se uz malo truda sve može kad se hoće pokazuje nam primjer Rudara iz Glogovca.

Županijski ligaš iz okolice Koprivnice navijače je ovih dana ugodno iznenadio u povodu 40. obljetnice kluba. Pokrenuli su fan shop u kojem će njihovi navijači i simpatizeri moći kupiti atrikle s klupskim obilježjima te tako pomoći voljenome klubu.

”Najavili smo da spremamo jedno iznenađenje za vas i vrijeme je da otkrijemo o čemu je riječ. S obzirom da smo uvijek bili inovativni i po dosta toga prvi, nebi bilo smisla da i ovaj puta nije tako. Povodom 40 godina kluba uprava kluba si je dala dodatno truda i u suradnji s trgovinom sportske opreme Total Sport otvaramo FAN SHOP, gdje svi naši navijači mogu naručiti željeni navijački artikl. Narudžbe ćemo uzimati u klubu (za vrijeme utakmica ili treninga) a možete se javiti i porukom na ovoj stranici. Moguće je naručit samo jedan ili više artikala odjednom. U prilogu možete vidjeti koje artikle trenutno nudimo i isto tako možete ostaviti komentar ako bi željeli još nešto da stavimo u ponudu”, stoji u objavi Rudara iz Glogovca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti