13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Župniku Leonardu Markaču nagrada za životno djelo, Dragutin Feletar počasni građanin Koprivničko-križevačke županije

U četvrtak je održana 24. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, i to elektroničkim putem radi zaštite od prijenosa i širenja bolesti COVID-19. Među ostalim, na dnevnom redu bilo je i donošenje odluke o dodjeli javnih priznanja

Preporučujemo

U četvrtak je održana 24. sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, i to elektroničkim putem radi zaštite od prijenosa i širenja bolesti COVID-19.

Među ostalim, na dnevnom redu bilo je i donošenje odluke o dodjeli javnih priznanja.

Počasnim građaninom Koprivničko-križevačke županije proglašen je akademik prof. dr. sc. Dragutin Feletar, a nagradu za životno djelo dobio je mons. Leonard Markač, župnik Župe Uznesenja Blažene Djeveice Marije u Močilama.

Nagradu za promicanje ljudskih prava „Marcel Kiepach“ dobili su učenici 2.e razred i 3.d razred šk.g.2020/21. Strukovne škole Đurđevac i mentor Mladen Parag.

Nagrade za doprinos ugledu i promociji Županije pripale su Udruzi „Peski-Art Đurđevac“ i Ivanu Palu, a nagrade za iznimno postignuće u protekloj godini Udruzi „Fun station“ i Obrtu za proizvodnju drvene ambalaže „Koleks“.

Županijske zahvalnice dobili su Ženski košarkaški klub „Podravac“ Virje, Matija Vogrinčić iz Đurđevca, Ivica Bležeković iz Gole, Križevački likovni krug te DVD Sveti Petar Orehovec.

Plakete župana dodijeljene su dr.sc. Draženki Vadli, Anti Tomasu te Dubravki Jaković.

Najnovije objave