Utorak, 21. ožujka 2023.

Varaždinski policajci nagradili uzorne vozačice u sklopu obilježavanja Dana žena

Za vrijeme akcije kontrolirano je ukupno 68 žena u svojstvu vozačica i putnica u vozilima te su darivane privjeskom ''Uzorna vozačica'' i ''4 ubojice u prometu''

Preporučujemo

U sklopu obilježavanja Dana žena, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u srijedu su proveli preventivno-represivnu akciju pod nazivom ”Cool je biti uzorna vozačica”.

Za vrijeme akcije prioritetno se provodio nadzor vozača u smislu poštivanja propisa vezanih uz uporabu sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje.

Tom je prilikom utvrđeno ukupno 35 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa te osam ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Za vrijeme akcije kontrolirano je ukupno 68 žena u svojstvu vozačica i putnica u vozilima te su darivane privjeskom ”Uzorna vozačica” i ”4 ubojice u prometu”.

Prve četiri zatečene vozačice s vozačkim stažem dužim od 10 godina koje u tom vremenu nisu evidentirane kao počiniteljice prekršaja nagrađene su poklon paketom pribavljenim sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH.

Nagrade su dobile Zvjezdana Bukovčan, Marija Mavriček, Štefica Matijašec i Katica Uršulin.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti