Subota, 1. travnja 2023.

Rukometašice Podravke Vegete u nedjelju gostuju u Pločama

'Dalmatinka je uvijek nezgodna na svom terenu zbog agresivne i duboke obrane', rekao je trener Antonio Pranjić

Preporučujemo

Nakon reprezentativne stanke, rukometašice Podravke Vegete ponovno su na okupu. U nedjelju ih očekuje gostovanje kod Dalmatinke u Pločama.

Riječ je o utakmici 17. kola Prve HRL za žene koja će započeti u nedjelju u 17 sati, a zbog bolesti je upitan nastup Ane Pandže i Elene Popović.

– U nedjelju nas očekuje utakmica protiv Dalmatinke koja je uvijek nezgodna na svom terenu zbog agresivne i duboke obrane protiv koje se zahtijeva drugačije razmišljanje u napadu nego što je to slučaj u utakmicama protiv ostalih protivnika u prvenstvu. Mi ćemo kao i uvijek tražiti od naših igračica ozbiljan pristup od samog početka te maksimalnu angažiranost tokom cijele utakmice – rekao je trener Podravke Vegete Antonio Pranjić.

Nikolina Zadravec
Nikolina Zadravec // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Susret je za klupsku stranicu najavila i Nikolina Zadravec.

– Ekipa koja je na sredini tablice, a mi od prve minute moramo ući agresivno i angažirano u obrani koja je zapravo temelj naše igre i iz te obrane povući brzu polukontru i kontru i zabiti što više lakih golova. Mislim da svaka od nas mora dati svoj maksimum i držati se dogovorenog s trenerom te vjerujem da uz dobru i kvalitetnu obranu i organiziran napad neće biti nekih problema i da dva boda dolaze s nama u Koprivnicu – rekla je Nikolina.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti