Utorak, 30. travnja 2024.

Izabrani vijećnici koprivničkog Dječjeg gradskog vijeća

Izbori su održani 25. listopada u četiri osnovne škole s koprivničkog područja i Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce

- Oglas -

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić u rujnu je donio odluku o raspisivanju izbora za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Koprivnice.

Izbori su održani 25. listopada u četiri osnovne škole s koprivničkog područja i Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Izabrano je 20 vijećnika od četvrtog do sedmog razreda koji su imenovani u Vijeće učenika, uzornog ili dobrog vladanja i koji nemaju izrečenu niti jednu pedagošku mjeru.

- Oglas -

Iz Osnovne škole Braća Radić izabrani su Karlo Koštarić (7.c), Marin Sabol (7.d), Erik Žeželj (5.b) i Benjamin Tot (5.a).

Iz Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski izabrani su Lili Stančec (4.a), Lana Jembrek (5.a), Klara Horvat (6.b) i Petar Ferčec (7.c).

Iz Osnovne škole Đuro Ester izabrani su Šimun Vidaković (5.b), Luka Jantolek (6.b), Marija Petrović (7.a) i Lorena Đurkan (7.a).

Iz Osnovne škole Podolice izabrani su Maks Indir (4.b), Šime Stanković (5.a), Tar Štabi Androlić (6.b) i Jan Kolar (7.a).

Iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce izabrani su Mateo Maček (5.), Karlo Gajski, (6.), Tin Martinković (6.) i Tajana Vukmanović (G4b)

- Oglas -

Konstituirajuća sjednica Dječjeg gradskog vijeća mora se održati u roku od 15 dana od dana objave rezultata o provedenim izborima, na kojoj će izabrani vijećnici birati dječjeg gradonačelnika i njegovog zamjenika, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti