Utorak, 30. travnja 2024.

U Prelogu se za učlanjenje u Hajduk stajalo u redu, sve su pratili i navijači Dinama

Navijači Hajduka iz sjeverne Hrvatske strpljivo su čekali u redu za svoju člansku iskaznicu. Doznajemo da se učlanilo više od 300 fanova Bilih

- Oglas -

Nakon humanitarne božićne akcije u kojoj je Društvo prijatelja Hajduka Prelog razveselilo tri potrebite ‘familije’, ekipa iz Preloga okrenula se se onome za što su nedavno i osnovani. Naime, DPH Prelog je udruga osnovana s ciljem očuvanja identiteta, promicanja ugleda te sveukupnog razvitka HNK Hajduk iz Splita pa su stoga danas, u subotu, organizirali akciju učlanjenja u voljeni klub.

Učlanjivanje je održano u samom srcu Preloga, na Trgu Slobode u Gradskoj kavani Lovac, a interes je bio ogroman. Navijači Hajduka iz sjeverne Hrvatske strpljivo su čekali u redu za svoju člansku iskaznicu, a da sve prođe bez ikakvih incidenata pratila je i policija.

– Pokrenuli smo ovu akciju kako bi što više članova pristiglo u naš voljeni Hajduk. Ekipa se skupila, odlazili smo na utakmice pa smo odlučili napraviti udrugu koja bi sve to organizirala i popratila – rekao je njihov dopredsjednik Nikola Fajić, donosi Večernji list.

- Oglas -

Akciju su podržali su i navijači Hajdukovoh vječitog rivala – Dinama.

– To je jako lijepa gesta i nas Dinamovce to jako raduje. Imat ćemo onda protiv koga igrati. Ovako se unaprijed sve zna jer nam je Dinamo prejak. Daj Bože da Hajduk bude tako jak kao što je Dinamo. Želim im puno uspjeha na domaćoj i na inozemnoj pozornici – zaključio je Dinamovac Ivan Kolarek.

Inače, članska iskaznica za punoljetne osobe iznosi 20 eura, a za maloljetne i 65+ 10 eura, a doznajemo da se učlanilo više od 300 fanova splitskog Hajduka.

Dodajmo i da je kao uvertira u učlanjivanje, DPH Prelog u petak u Gradskoj kavani Lovac organizirao prezentaciju knjige autora Blaža Duplančića “1950. – godina Hajduka i Torcide” te filma o Hajduku “Projekt jedne ljubavi”.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti