Utorak, 30. travnja 2024.

NajAdvent Večernjeg lista: Koprivnica glasovima žirija osvojila treće mjesto u Hrvatskoj

Čitatelji su svojim glasovima odlučili da je ove godine titulu NajAdventa zaslužio Osijek, dok su se na drugom mjestu našli Vinkovci, a na trećem Rab. Prema glasovima žirija, prvo je mjesto također pripalo Osijeku, drugo Opatiji

- Oglas -

Sjajne vijesti stigle su u Koprivnicu. Naime, koprivnički advent sa svojim jedinstvenim Srednjovjekovnim božićnim sajmom u izboru Večernjeg lista za NajAdvent glasovima žirija osvojio je sjajno treće mjesto.

Nakon više od mjesec dana ekstenzivne medijske kampanje posvećene adventima diljem Hrvatske, službeno je završen izbor za NajAdvent 2022. u organizaciji Večernjeg lista, koji će na svečanoj dodjeli nagrada u petak, 27. siječnja, u hotelu Movenpick Zagreb nagraditi tri najljepša adventa po izboru čitatelja i tri najljepša adventa po izboru žirija.

Čitatelji su svojim glasovima odlučili da je ove godine titulu NajAdventa zaslužio Osijek, dok su se na drugom mjestu našli Vinkovci, a na trećem Rab. Prema glasovima žirija, prvo je mjesto također pripalo Osijeku, drugo Opatiji, a treće Koprivnici.

- Oglas -

“Zahvaljujemo u ime direktora Turističke zajednice Renata Labazana i cijelog tima u organizaciji Srednjovjekovnog božićnog sajma prvenstveno svim medijima koji su pomogli da Srednjovjekovni božićni sajam bude prepoznat od strane posjetitelja kao jedinstven sajam u Hrvatskoj, a zatim i svim posjetiteljima te svim glasačima”, priopćili su iz koprivničkog TZ-a.

– Prije svega, zahvaljujemo se Večernjem listu kao jakoj medijskoj kući što su prepoznali koprivnički advent, odnosno Srednjovjekovni božićni sajam kao nešto originalno u Hrvatskoj. Ovaj izbor sjajna je platforma za valorizaciju kvalitete, inventivnosti i na kraju krajeva promidžbu projekata poput našeg jedinstvenog sajma te se nadamo da ćemo i iduće godine ući u izbor NajAdventa te polučiti još bolji rezultat – istaknuo je direktor koprivničkog TZ-a Renato Labazan.

– Ekološka i lokalno gospodarska komponenta, jedinstvenost i atraktivnost te tradicionalna crta našeg božićnog sajma zasigurno su uspješan recept, a to je prepoznao i cijenjeni žiri prilikom odabira najljepšeg adventa u Hrvatskoj. Najponosniji sam na cijeli tim ljudi koji je u teškim uvjetima organizirao sajam te na sve ljude koji su svojim doprinosom omogućili da ovu originalnu božićnu priču prepoznaju brojni posjetitelji iz cijele Hrvatske.
Jedinstvene atrakcije i sadržaj sajma poput srednjovjekovnog jacuzzija, putujućih trgovaca, obrtnika i starih zanata sa svojim ekološkim proizvodima te ponuda jela od koprive obogatili su koprivnički advent zbog čega smo također ponosni. Od srca zahvaljujemo svima – zaključio je direktor Labazan.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti