Utorak, 30. travnja 2024.

STRAVIČNA NESREĆA Zabio se u policijsko vozilo u trenutku očevida, ozlijeđena tri policajca

Dvije osobe su vozilom Hitne pomoći prevezene u Kliničku bolnicu Sestre Milosrdnice, a jedna u Kliniku za traumatologiju

- Oglas -

Ponovno nam loše vijesti stižu s naših prometnica. Naime, stravična prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo i policijsko vozilo dogodila se danas, u utorak, oko 14.40 sati na autocesti A3 nedaleko od Zagreba.

Točnije, do nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe, prema prvim informacijama došlo je na četvrtom kilometru dionice autoceste u smjeru istoka, između čvorova Samobor i Sveta Nedelja.

Iz Policijske uprave zagrebačke su za Jutarnji list potvrdili da su dojavu o nesreći dobili u 14.44 sati.

- Oglas -

– Došlo je do naleta vozila na parkirano službeno policijsko vozilo zaustavljeno na zaustavnoj traci dok su kolege u tome trenutku obavljale očevid. Tri osobe su ozlijeđene i prevezene su u zagrebačke bolnice – kažu za Jutarnji iz zagrebačke policije.

Dvije osobe su vozilom Hitne pomoći prevezene u Kliničku bolnicu Sestre Milosrdnice, a jedna u Kliniku za traumatologiju.

Težina njihovih ozljeda još uvijek nije kvalificirana, no poznato je kako su sve tri ozlijeđene osobe policijski službenici.

Promet u smjeru Lipovca na navedenoj trasi odvija se na dvije prometne trake uz ograničenje od 80 km/h. A kako doznaje Jutarnji list, policajci su na toj ruti obavljali očevid jer su u 13.33 sati dobili dojavu o oštećenju vjetrobranskog stakla u vožnji.

Je li krivcu nesreće tijekom vožnje pozlilo ili je u pitanju drugi faktor, pokazat će policijski očevid koji je u tijeku.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti