Utorak, 30. travnja 2024.

Poznati detalji posljednjeg ispraćaja legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića

Bit će pokopan u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj

- Oglas -

Prema informacijama koje je objavio Hrvatski nogometni savez, posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Ćire Blaževića, koji nas je napustio 8. veljače, dva dana prije svog 88. rođendan, nakon duge i teške bolesti, bit će u srijedu, 15. veljače, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Njegovo počivalište bit će u dijelu Mirogoja u kojem se nalaze i grobovi ostalih hrvatskih velikana poput košarkaša Dražena Petrovića, glazbenika Akija Rahimovskog, Rajka Dujmića i Krunoslava Kiće Slabinca, dirigenta Vjekoslava Šuteja, glumice Ene Begović, slikara Ede Murtića i mnogih drugih koji su zadužili hrvatsku javnu scenu, piše Večernji list.

Inače, lijes će u srijedu na Mirogoju biti izložen od 12 sati, a obred će početi u 14 sati. Komemoracija za legendarnog izbornika Vatrenih bit će održana u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nešto ranije, u 10 sati.

- Oglas -

Važno je napomenuti da će zbog velikog interesa javnosti dolazak na komemoraciju biti omogućen samo osobama s pozivnicama. S obzirom na to da se očekuje puno ljudi na sprovodu, ZET će vjerojatno pojačati autobusne linije za prijevoz putnika.

Svi oni koji se žele oprostiti od legendarnog trenera to mogu učiniti u Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza u Petrinjskoj ulici 2, gdje je otvorena knjiga žalosti. Informativno-multimedijski centar radi od 10 do 18 sati svakog dana, osim nedjelje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti