Utorak, 30. travnja 2024.

U Koprivnici predstavljen bogat program ovogodišnjeg Praznika rada

Uz nastupe koprivničkih glazbenika, koji su dobitnici ili su pak nominirani za nagradu Porin, zatim tamburašku večer, nastupit će i glazbena zvijezda Petar Grašo

- Oglas -

Proslava Praznika rada ove godine vraća se na rekonstruirane Zrinski i Trg bana Josipa Jelačića.

Uz nastupe koprivničkih glazbenika, koji su dobitnici ili su pak nominirani za nagradu Porin, zatim tamburašku večer, nastupit će i glazbena zvijezda Petar Grašo.

Uz koncerte, građane očekuje tradicionalni Sajam cvijeća i koprive, promocija novih proizvoda iz Carlsberg grupacije, kulinarski show Podravke Hrana koja brine o vama, kao i nezaobilazna tradicionalna podjela prvosvibanjskog graha.

- Oglas -

Na konferenciji za novinare program Pan festa predstavili su gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, specijalist za korporativne komunikacije Carlsberg grupacije Doris Ravlić i predsjednik Turističke zajednice grada Koprivnice Renato Labazan.

– Napokon se vraćamo na naš obnovljeni trg, u naše središte koji je nakon situacije s koronom i građevinskih radova konačno spreman primiti sve naše sugrađanke i sugrađane. Vraćamo se na mjesto gdje smo svi zajedno navikli slaviti velike stvari i okupljati se u jednoj dobroj atmosferi i uopće ne sumnjam da će tako biti i ovaj put. Proslava Praznika rada ima posebno mjesto u povijesti grada Koprivnice i našim manifestacijama. Uz nastupe našim domaćih „porinovaca“, posjetitelji će moći uživati u svjetlosnom mapiranju, tamburaškoj večeri, podjeli prvosvibanjskog graha te nastupu Petra Graše – istaknuo je gradonačelnik Jakšić.

Koprivnički Komunalac dugogodišnji je partner Grada u organizaciji proslave Praznika rada, a i ove godine odrađuje tehnički dio posla. Predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec iskoristila je priliku da predstavi novi KC Zvonček.

– Riječ je o komunalnom glasniku Grada Koprivnice koji je ove godine tiskan u 12 tisuća primjeraka na 24 stranice. Obrađuju se teme komunalne i zelene infrastrukture, gospodarenje otpadom i ostalim aktualnostima vezanim uz naš grad. Distribucija je krenula danas i bit će dostavljen na sve kućne adrese – kazala je Tetec.

Osvježavajuću potporu manifestaciji godinama pruža stalni partner Carlsberg Croatia.

- Oglas -

– Naš je zadatak da nitko od posjetitelja ne ostane žedan, a tako će biti i ove godine. Mi smo izuzetno ponosni što ovaj festival već dugi niz godina nosi naziv našeg lokalnog brenda Pan, za koji znamo koliki ima značaj za Koprivnicu i okolicu. Uz našu standardnu ponudu piva Pan, pozivam vas da na manifestaciji degustirate novi okus Somersbyja marakuja/naranča – rekla je Doris Ravlić u ime Carlsberg pivovare.

Direktor Turističke zajednice grada Koprivnice Renato Labazan naglasio je da će Sajam cvijeća biti postavljen već u petak na Trgu bana Josipa Jelačića.

– Radi se o jedinstvenom sajmu jer će na njemu osim ukrasnog bilja svoje mjesto naći i kopriva. Drugim riječima, Koprivnica si iz povijesnih razloga može dozvoliti izložbu onoga što neki smatraju dračem – rekao je Labazan.

Cjelokupni program Pan festa možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti