Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO-VIDEO Ministar zdravstva Vili Beroš u koprivničkoj bolnici svjedočio projektima vrijednima 52,6 milijuna kuna

Vili Beroš odgovorio je i na novinarska pitanja, i to dosta nervozno, vezano uz nezgodnu snimku razgovora između njega i zamjenice ravnatelja zagrebačke bolnice Sestre milosrdnice Dijane Zadravec

- Oglas -

Ministar zdravstva Vili Beroš u utorak je bio u Koprivnici povodom završetka projekta izgradnje, rekonstrukcije i opremanja dnevnih bolnica u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek ukupne vrijednosti od gotovo 47 milijuna kuna i puštanja u rad novog MSCT uređaja vrijednog 5,6 milijuna kuna.

Svečanom događaju, osim ministra Vilija Beroša, prisustvovali su i župan Darko Koren sa suradnicima, saborski zastupnici Darko Sobota i Mišel Jakšić, ujedno i koprivnički gradonačelnik, ravnatelj Opće bolnice Koprivnica dr. Mato Devčić te ostali uzvanici.

Medijima su se obratili ravnatelj bolnice, župan i sam ministar. Vili Beroš odgovorio je i na novinarska pitanja, i to dosta nervozno, vezano uz nezgodnu snimku razgovora između njega i zamjenice ravnatelja zagrebačke bolnice Sestre milosrdnice Dijane Zadravec koja je procurila u javnost i podigla dosta prašine. Pogledajte video:

- Oglas -

Ministar zdravstva Vili Beroš u Koprivnici

Gepostet von Klikaj.hr am Dienstag, 25. August 2020

Foto: Zvonimir Markač

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti