Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Otvorene prijave za 14. O’ROCK FEST

Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na četrnaestom izdanju festivala

- Oglas -

Poznati zagorski festival O’ROCK FEST održat će se, ako to budu dopuštale epidemiološke mjere, do kraja 2020. u Regeneratoru u Zaboku.

– U slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova objavit ćemo na našim web stranicama – istaknuli su iz Udruge Feniks.

Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na četrnaestom izdanju festivala.

- Oglas -

U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno dva autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografija benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate), fotografiju benda ili video zapis, tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na 14. O’ROCK FEST (minimalno 2 teksta).

Pobjednik O’ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora, a uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri.

Prijave za 14. O’ROCK FEST možete slati na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada

Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Krapinsko-zagorska županija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti