Utorak, 30. travnja 2024.

Ksenija Ostriž nabrojala sve projekte koje su dosad u Koprivnici realizirali, a koji su tek u planu

Mislim da smo iskoristili sve fondove koji su nam bili na raspolaganju, a još više i bolje pripremamo se za novu financijsku omotnicu 2021.-2027.", poručila je koprivnička dogradonačelnica

- Oglas -

Koprivnička dogradonačelnica Ksenija Ostriž nije skrivala zadovoljstvo nakon što je obišla novoizgrađeni vrtić Jabučica u Starigradu. Odlučila je vjerojatno stoga podsjetiti javnost i što se u njihovom mandatu sve dosad napravilo.

“Otvorili smo novi dječji vrtić Jabučica u Starigradu, 100 posto financiran EU novcem i to je ujedno po planu zadnje gradilište koje zatvaramo u ovoj čudnoj 2020. godini. Do sada smo otvorili novu galeriju na Zrinskom trgu, obnovili vrtić Lopticu i dijelom vrtić Tratinčicu, napravili novu cestu Reka-Starigrad, novi Inkubator kreativnih industrija u Kampusu, energetski obnovili OŠ Antun Nemčić Gostovinski i Braća Radić, otvorili novo reciklažno dvorište, postavili novu solarnu elektranu na gradskim bazenima, poasfaltiralii klasično ceste po prigradskim naseljima i Vinici te u Kampusu, postavili 135 kilometara OB obloge po cestama, malo obnovili Sinagogu, počeli graditi sportsku dvoranu kod OŠ Đuro Ester, proveli natječaj za školu Podolice i uređenje gradskih trgova”, napisala je u objavi na svom Facebook profilu.

Otkrila je i planove za iduće razdoblje.

- Oglas -

“Plan za iduću godinu je završiti sportsku dvoranu kod OŠ Đuro Ester, završiti drugu fazu sanacije Sinagoge te otvoriti gradilišta škole Podolice, prve faze rekonstrukcije Muzeja grada Koprivnice, izgradnje nove kompostane, uređenja Zrinskog trga i početak radova na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži aglomeracije Koprivnica vrijedne 500 milijuna kuna. Očekuje nas i boom građevinskih radova u Kampusu: krenuli su radovi na novim laboratorijima prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever, početak radova na studentskom domu, uređenje zgrade Obiteljskog centra i zgrada udruga Bolje sutra, Latica i Funka, a kreće i izgradnja potpuno nove zgrade Crvenog križa. Mislim da smo iskoristili sve fondove koji su nam bili na raspolaganju, a još više i bolje pripremamo se za novu financijsku omotnicu 2021.-2027.”, poručila je Ksenija Ostriž.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti