Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Fenomenalna serija Bjelice i Osijeka nastavljena i protiv Varaždina

Nenad Bjelica s Osijekom je osvojio 29 od mogućih 33 boda. Osječani su vodeći na ljestvici s 30 bodova u 14 utakmica. Drugoplasirani je Dinamo, koji u nedjelju gostuje kod Koprivničkog Slavena Belupa, s 26 bodova iz 11 susreta

- Oglas -

U 14. kolu Prve HNL Osijek se vratio u svoj Gradski vrt. U goste im je stigao u posljednje vrijeme neuvjerljiv Varaždin, a utakmica je i ovaj put odigrana bez nazočnosti gledatelja na tribinama, samo uz minimalan broj službenih osoba.

Na Gradskom vrtu ove sezone redom su padali Rijeka, Gorica, Lokomotiva i Dinamo. Sada je momčad Nenada Bjelice pobijedila i Varaždin.

Rezultat je na kraju bio 1:0 za domaćina, a pogodak vrijedan sva tri boda postigao je Slovenac Damjan Bohar u 59. minuti.

- Oglas -

Mierez je osvojio loptu na lijevoj strani, potom je s njom krenuo prema šesnaeestercu i idealno proigrao utrčalog Bohara koji s desetak metara pogađa mrežu Horkaša.

Nenad Bjelica s Osijekom je osvojio 29 od mogućih 33 boda. Osječani su vodeći na ljestvici s 30 bodova u 14 utakmica. Drugoplasirani je Dinamo, koji u nedjelju gostuje kod Koprivničkog Slavena Belupa, s 26 bodova iz 11 susreta.

Varaždin je ostao na devetom mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova iz 14 utakmica.

Posljednjeplasirana Istra 1961 iz Pule ima isto devet bodova, ali i dvije utakmice manje.

PAROVI 14. KOLA:

- Oglas -

Osijek – Varaždin 1:0, Lokomotiva – Šibenik (odgođeno), Slaven Belupo – Dinamo (nedjelja, 15.00), Hajduk – Rijeka (nedjelja, 17.05), Istra 1961 – Gorica (odgođeno).

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti