Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Bosec novi igrač Slavena Belupa, Bebek sudi susjedski derbi protiv Varaždina

U koprivnički klub Bosec je stigao iz zaprešićkog Intera za koji je kroz četiri sezone upisao čak 120 prvoligaških nastupa

- Oglas -

Antonio Bosec novi je igrač Slavena Belupa. Zagrepčanin rođen 28. kolovoza 1997. godine pojačat će konkurenciju na poziciji desnog bočnog igrača, a kroz svoju karijeru je igrao i na poziciji lijevog bočnog te na oba krila.

U koprivnički je klub stigao iz zaprešićkog Intera za koji je kroz četiri sezone upisao čak 120 prvoligaških nastupa. U najvišem rangu hrvatskog nogometa postigao je i tri pogotka, a jednom je tresao mreži u Kupu u kojem ima 11 nastupa.

– Želio sam u Slaven Belupo jer je dolazak u Koprivnicu za mene korak naprijed u karijeri. Sretan sam što sam došao u svlačionicu punu dobrih igrača. Pravi je spoj mladosti i iskustva i jedva čekam zaigrati. Želim se što prije uklopiti u momčad i pomoći koliko mogu. S dobrim igrama doći će i dobri rezultati – poručio je Bosec.

- Oglas -

Nogometaši Slavena Belupa ovog će petka od 18 sati u sklopu 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Varaždin. Bit će to drugi međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. U prvom, igranom u Varaždinu, momčad Tomislava Stipića slavila je rezultatom 2:1. Golove su postigli Krstanović i Bačelić Grgić. Slavenaši su nakon “Pajačeve krađe” u Puli šestoplasirana momčad lige sa 17 osvojenih bodova, dva više od osmoplasiranog Varaždina.

Glavni sudac utakmice bit će vjerojatno najbolji hrvatski nogometni sudac Ivan Bebek (Rijeka), dok će mu pomoćnici biti Bojan Zobenica (Velika Gorica), Robi Kezele (Rijeka) i Tomislav Bionda (Zaprešić). Glavni VAR sudac bit će Marin Vidulin (Kanfanar), a AVAR Igor Krmar (Zagreb). Marko Ilijašev (B. Manastir) bit će delegat susreta, a Alojzije Šupraha (Zadar) kontrolor.

Zbog epidemioloških mjera koje su još uvijek na snazi, utakmica će se igrati bez prisustva gledatelja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti