Utorak, 30. travnja 2024.

Picokijadu u tri dana posjetilo preko 20 tisuća ljudi, M. Fuček: ‘Već razmišljamo o inovacijama za sljedeću godinu’

Sve u svemu, jako smo zadovoljni jer smo jedna od rijetkih manifestacija koja se održala u ovom obimu u cijeloj Hrvatskoj, rekao je Fuček.

- Oglas -

Pet je dana prošlo od završetka još jedne velike Picokijade, dojmovi su se slegli, slegla se i prašina koju su za sobom podigli Turci napustivši utvrdu Stari grad, a u svemu tome najzadovoljniji su Picoki. Jedan od njih imao je prste u organizaciji gotovo svega – Mario Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca.

“Bilo je nešto 20 tisuća posjetitelja kroz tri dana. Dosta smo zadovoljni s obzirom na sve ove pandemijske uvjete. Zadovoljni smo, no moramo imati i dozu samokritike da bi se dogodine poboljšali, uvijek ima tih sitnica.

Sve u svemu, jako smo zadovoljni jer smo jedna od rijetkih manifestacija koja se održala u ovom obimu u cijeloj Hrvatskoj. Imamo razloga za zadovoljstvo, potrošnja je bila enormna, što je jako bitno, zato to i radimo, posjećenost izuzetna u ovim okolnostima, nema razloga da budemo nezadovoljni.” – rekao je Mario Fuček.

- Oglas -

Svi sudionici scenskog prikaza Legende o Picokima podružit će se u Lovačkom domu Jelen u Mičetincu, a onda kreću pripreme za novo izdanje jedne od najvećih i najposjećenijih manifestacija kontinentalne Hrvatske.

“Uvijek napravimo analizu što je bilo super, što nije, a i razgovarali smo o nekim inovacijama za sljedeću godinu koje ćemo pokušati realizirati.” – otkrio nam je direktor TZ Grada Đurđevca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti