Utorak, 30. travnja 2024.

Podravkašicama utakmica s Trešnjevkom kao zagrijavanje za novi europski ispit

Rukometašice Podravke Vegete u srijedu u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo odigrat će utakmicu drugog kola Prve HRL za žene protiv zagrebačke Trešnjevke

- Oglas -

Rukometašice Podravke Vegete u srijedu s početkom u 18 sati u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo odigrat će utakmicu drugog kola Prve HRL za žene protiv zagrebačke Trešnjevke.

Bit će to ujedno i uvertira onome što dolazi za vikend, a to je treće kolo grupne faze DELO Lige prvakinja kada u Koprivnicu dolazi rumunjski Bukurešt.

– Ekipa Trešnjevke povratnik je u Prvu ligu. Bez obzira na to, moramo utakmicu shvatiti vrlo ozbiljno. Očekujemo uvjerljivu pobjedu gdje svatko od nas mora dati svoj značajan doprinos. Ta nam utakmica može i dobro poslužiti kao uvertira za subotnji ogled Lige prvakinja – rekla je Selena Milošević.

- Oglas -

Prvenstvenu utakmicu najavio je ukratko i pomoćni trener Antonio Pranjić.

– Napravili smo analizu utakmice s FTC-om i već smo krenuli s pripremom za subotnji ogled Lige prvakinja s Bukureštom na domaćem terenu. Pred nama je Trešnjevka, a u ekipu nam se vraća Lea Franušić koja se oporavila od ozljede gležnja, dok nećemo moći računati na Bojanu Milić koja je dobila pet šavova nakon utakmice protiv FTC-a. Sve ostale cure su spremne i od njih ćemo, kao i u svakoj utakmici, tražiti maksimalan pristup i angažman svih 60 minuta – rekao je Pranjić.

Ulaz za gledatelje je besplatan i bit će omogućen uz valjanu Covid potvrdu i osobni identifikacijski dokument. Broj gledatelja je ograničen na 400.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti