Utorak, 30. travnja 2024.

VIDEO Mrđen nakon Rostova: Improvizirali smo i nismo bili loši, ali nismo mogli izdržati njihov ritam

U klupskim natjecanjima sad slijedi stanka, u ponedjeljak se okupljaju reprezentacije kojima počinju pripreme za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj

- Oglas -

Podravka Vegeta završila je s Ligom prvaka što se 2021. godine tiče. Neće se ona pamtiti po dobrom, jer ostvarena je tek jedna pobjeda, ona protiv Budućnosti na početku aktualne sezone.

U subotu su koprivničke rukometašice gostovale u Rostovu, te u jako oslabljenom sastavu nisu uspjele izbjeći poraz. Završilo je 34:23 za Rostov.

Izvor: Facebook HC Rostov Don

– Mislim da tih 11 razlike kad gledamo cijelu utakmicu nije čak ni realno. Borili se jesmo, Rostov je bio kvalitetniji, poluvrijeme je bilo 6 razlike, rezultat 18:12. Možda je moglo biti i 15:12, 15:13. Borili se jesmo, a imali smo i 100 problema. Da ne ponavljamo istu priču s konferencije uoči Rostova. Došli smo bez dosta vanjskih igračica, tako da smo bili prinuđeni igrati s tri krila, dva pivota i jednim vanjskim. Improvizirali smo dosta, a u toj improvizaciji nismo ni bili toliko loši, ali jednostavno nismo mogli izdržati njihov ritam utakmice. Mislim da je njihova fizička moć i to što oni i u rotaciji ostaju moćni i jest donijelo ovakav krajnji rezultat. Na kraju i dalje tvrdim da je ova utakmica mogla završiti i pet ili šest razlike – rekao je trener Podravke Vegete Goran Mrđen za službenu stranicu kluba.

- Oglas -

Kapetanica Larissa Kalaus opet je bila među najboljima u Podravkinoj ekipi.

– Znali smo da će biti teška utakmica s obzirom na broj igrača s kojim smo došli. Trener je mijenjao i davao svima šansu da bi pronašao neku postavu koja će funkcionirati na terenu i na kraju smo to uspjeli u igri. To se možda i čini pomalo nerealno s tri krila i dva pivota, ali funkcioniralo je. Davale smo sve od sebe i radile smo u toj postavi čak i manje pogrešaka u odnosu na ostalo. S Rostovom 11 razlike je puno, ali s obzirom na našu tešku polusezonu zapravo je i prihvatljivo – komentirala je Larissa.

U klupskim natjecanjima sad slijedi stanka, u ponedjeljak se okupljaju reprezentacije kojima počinju pripreme za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti