Utorak, 30. travnja 2024.

Vučeta u subotu počinje pripreme s koprivničkim trećeligašem

Koprivničku momčad će u pripreme povesti novi trener Vjekoslav Vučeta, koji ima bogato iskustvo i dobre rezultate u prijašnjem radu s mladim igračima. On je na toj poziciji naslijedio Tomu Čikovića koji je preuzeo županijskog prvoligaša Miklinovec

- Oglas -

U subotu, 15. siječnja u 14 sati na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici počinju pripreme Nogometnog kluba Koprivnica za proljetni nastavak sezone u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi – sjever.

Koprivničku momčad će u pripreme povesti novi trener Vjekoslav Vučeta, koji ima bogato iskustvo i dobre rezultate u prijašnjem radu s mladim igračima. On je na toj poziciji naslijedio Tomu Čikovića koji je preuzeo županijskog prvoligaša Miklinovec.

”U odnosu na prvi dio sezone naš klub su napustili vezni igrač Luka Ernečić i vratar Vedran Vrhovec. Obojici ovom prilikom zahvaljujemo na svemu što su pružili u našem dresu te im želimo sreću u novim sredinama. Na pripremama će nam se priključiti i nekolicina novih mladih igrača, a očekujemo i jedno veoma iskusno pojačanje. O svemu više kad za to dođe vrijeme”, poručili su iz koprivničkoga kluba.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti