Utorak, 30. travnja 2024.

Hrvatski rukometaši doznali raspored drugog kruga, Horvat pozvao čak sedam novih igrača

Kako su se u međuvremenu koronavirusom zarazili i vratar Mate Šunjić te kružni napadač Nikola Grahovac, izbornik Hrvoje Horvat naknadno je pozvao novih sedam igrača

- Oglas -

Hrvatska rukometna reprezentacija doznala je raspored odigravanja utakmica u drugom krugu Europskog prvenstva kojem su domaćini Mađarska i Slovačka, čije su se reprezentacije oprostile već nakon prvog kruga.

Drugi krug naši rukometaši otvaraju u četvrtak u Budimpešti protiv Crne Gore, taj susret je na rasporedu u 15.30 sati.

U subotu od 20.30 slijedi ‘utakmica istine’ s Danskom, u kojoj je Kaubojima potrebna pobjeda kako bi se mogli nadati plasmanu u polufinale.

- Oglas -

U ponedjeljak, 24. siječnja slijedi ogled s Islandom (15.30), dok će u srijedu, 26. siječnja naši igrati s Nizozemskom od 18 sati.

Kako su se u međuvremenu koronavirusom zarazili i vratar Mate Šunjić te kružni napadač Nikola Grahovac, izbornik Hrvoje Horvat naknadno je pozvao novih sedam igrača.

To su Kristijan Pilipović, Dominik Kuzmanović, Ivan Slišković, Mateo Maraš, Vlado Matanović, Veron Načinović i legendarni vratar Mirko Alilović.

Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak “osiguranje“ ukoliko se pojavi covid-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti