Utorak, 30. travnja 2024.

Slaven Belupo doveo napadača iz Marsonije koji je briljirao u proljetnoj polusezoni

U Slavenu ističu kako je posebno impresionirao u proljetnom dijelu prošlog prvenstva kada je za klub iz Slavonskog Broda postigao 17 golova i upisao 13 asistencija

- Oglas -

Slaven Belupo je danas objavio transfer još jednog novog igrača. Marko Žuljević potpisao je s Farmaceutima jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produljenja na još dvije sezone.

Žuljević je rođen u Požegi 16. rujna 1997. godine, seniorsku je karijeru započeo u njemačkim klubovima Neugersdorfu i Bautzenu, a bio je i član BSK-a iz Bijelog brda, Slavonije i Marsonije.

U Slavenu ističu kako je posebno impresionirao u proljetnom dijelu prošlog prvenstva kada je za klub iz Slavonskog Broda postigao 17 golova i upisao 13 asistencija.

- Oglas -

Boravio je u redovima Farmaceuta na probi te je u dvije prijateljske utakmice postigao tri pogotka (dva Slobodi i jedan Arisu), te je svojom ukupnom prezentacijom zadovoljio ukus trenera Zorana Zekića.

– Jako sam sretan što sam potpisao za ovako velik klub i, naravno, što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Nadam se da ću opravdati povjerenje kluba, Uprave i trenera. Lijepo sam primljen u ekipu i osjećam se spreman za dokazivanje na najvišoj razini. Mislim da možemo puno toga pokazati u prvenstvu kao momčad, a ja ću pokušati iskoristiti svaku svoju šansu maksimalno. Naravno, nadam se da ću i zabijati što više golova, ali važnije mi je da svojim radom pomognem ekipi da dođe do dobrih rezultata – rekao je Marko Žuljević.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti