Utorak, 30. travnja 2024.

TEDxKoprivnicaLibrary još jednom ispunio koprivničku knjižnicu

U više od dva sata inspiracije vrijeme je brzo proteklo, a organizatori su obećali nastavak ove lijepe priče i iduće godine kad će biti obljetnica 10 godina održavanja ovih konferencija

- Oglas -

Koprivničanci su se prošle subote okupili u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ kako bi se inspirirali i napunili baterije slušajući petero sjajnih govornika na već tradicionalnoj TEDxKoprivnicaLibrary konferenciji.

Prostor Stručno-znanstvenog odjela bio je ispunjen, a zanimljivih tema nije nedostajalo.

Od Podravskog higea Martine Petric, guštanja u odličnoj priči Luke Veverca o pokretanju Parka znanosti u Hrvatskoj, neuspjeha i uspjeha Meline Marelja, razvijanja generacijskog bogatstva u režiji Dijane Ferković do zaokruživanja cjelokupne konferencije o važnosti čitanja i pričanja priča Dijane Zorić.

- Oglas -

Ovih petero govornika privuklo je više od 90 sudionika koji su prekidali govore pljeskom i podrškom govornicima. U više od dva sata inspiracije vrijeme je brzo proteklo, a organizatori su obećali nastavak ove lijepe priče i iduće godine kad će biti obljetnica 10 godina održavanja ovih konferencija.

TedXKoprivnicaLibrary
Sudionici konferencije TedXKoprivnicaLibrary // Foto: Knjižnica i čitaonica ‘Fran Galović’
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti