Utorak, 30. travnja 2024.

Podravac iz Virja pojačava se za novu sezonu, vratili i nekadašnju veliku Slavenovu nadu

Iako je kao talent nakratko završio i u Bayernu, mladić iz Virja poslije odlaska iz Slavena igrao je za Rudar Velenje, Podravac i Bjelovar

- Oglas -

David Arap bio je igrač od kojeg se puno očekivalo. Prošao je Školu nogometa Slavena Belupa, no njegov razvoj u seniorskom nogometu išao je malo sporije.

Za seniorsku momčad Farmaceuta upisao je 65 nastupa uz četiri pogotka i tri asistencije. Triput je poentirao protiv Intera iz Zaprešića, jednom protiv Rijeke.

Iako je kao talent nakratko završio i u Bayernu, mladić iz Virja poslije odlaska iz Slavena igrao je za Rudar Velenje, Podravac i Bjelovar.

- Oglas -

Sad se ovaj veznjak snažnog udarca vratio u Virje te bi trebao predstavljati najveće pojačanje momčadi koju će u novoj trećeligaškoj sezoni voditi trener Vedran Medenjak.

Damjan Kurtanjek
Damjan Kurtanjek // Foto: Facebook NK Podravac Virje

Među vratnicama će Ramaja zamijeniti Damjan Kurtanjek, bivši član Slavena, Tehničara i Mladosti Molve, a priključio se i mladi vratar iz Slavenove škole Luka Perika.

Iz Molva se u Virje vraća i 22-godišnji Ivan Šignjar, iz Slavenove škole u matični klub stiže 18-godišnji napadač Ivan Peršinović.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti