Utorak, 30. travnja 2024.

Dobar provod i zabava očekuje vas za vikend u Đurđevcu

Summer Cock Festival završava u nedjelju odbojkaškim turnirom na ŠRC-u Vlado Lešćan-Duspe, polufinalnom i finalnom utakmicom malonogometnog kvartovskog turnira te predstavom Kerekesh teatra 'Pod hitno na Hitnu'

- Oglas -

Drugi vikend Summer Cock Festivala u Đurđevcu za sve one željne dobrog provoda i zabave donosi niz zanimljivih događanja.

Na Trgu svetog Jurja u petak, 12. kolovoza, s početkom u 20 sati započinje Večer pečenjaka i to koncertom Black Tattoo banda. Uz koncert posjetitelji će moći uz logorsku vatru uživati u besplatnom pečenjaku te ljetnom sajmu.

Subota je rezervirana za one najmlađe. Od 18 sati očekuje ih druženje uz maskotu i veliki napuhanac, a u 19 sati će moći uživati u besplatnoj predstavi Šareni svijet na ljetnoj pozornici đurđevačkog Doma kulture.

- Oglas -

Summer Cock Festival završava u nedjelju, 14. kolovoza, odbojkaškim turnirom na ŠRC-u Vlado Lešćan-Duspe koji traje od 10 do 20 sati, polufinalnom i finalnom utakmicom malonogometnog kvartovskog turnira od 19 sati te predstavom Kerekesh teatra ‘Pod hitno na Hitnu’ na ljetnoj pozornici Doma kulture u 20.30 sati.

Dođite i uživajte u lijepom vremenu i bogatom sadržaju ovogodišnjeg ljeta u Đurđevcu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti